lördag 18 september 2010

Crazy eller?


Hittade lite nytt i den glutenfria hyllan på Willys häromdagen. Dessa crazybakers påstår sig "baka in rabatten" och är väl ca 1 kr billigare än Sempers liknande produkter. Varken smaken eller priset var så crazy enligt min mening. Men knäckebrödet var fortfarande helt när jag kom hem från affären vilket är ett stort +

5 kommentarer:

  1. Hihi, de ser ut som svenska kocken i The Muppet show ;)
    Så det var inte så spännande, tycker att det skulle vara något extra. Men det är kul att det kommer ut nya produkter så att Semper får lite konkurrens :)

    SvaraRadera
  2. Alltid kul med lite annat än det vanliga i gf-hyllan:)

    SvaraRadera
  3. Jag har ocskå köpt hem de chokos-kakorna. Skall vara med i ett test av glutenfria kakor som jag snart publicerar på min blogg :)

    SvaraRadera
  4. Att de håller bättre än de andra var det första jag också märkte! Vilken härlig blogg du har som ger inspiration & hopp till en trött glutenallergiker :)

    SvaraRadera
  5. Fantastisk blogg du har! - Jag är skitdålig med att baka och ha mig och köper ofta det nu ganska äckliga brödet från fria som man tuggat på i flera år. - Mitt betyg till Crazy Bakers knäcke är en 3:a, jag tycker att det är lite för mycket "mjöl" på dem och jag har väldigt svårt för att bre smöret på dem utan att det går i 100 bitar. Men som ovan talare nämnt, så är det bra med lite konkurrens så att priserna (om möjligt) kan gå ned en bit.

    SvaraRadera